Zahradní slavnost ČZU 2024

V areálu ČZU se dne 15. června 2024 již po sedmé setkají absolventi, zaměstnanci, studenti a příznivci univerzity, zvaná je i široká veřejnost. Letošní ročník je propojen se Stříbrnými promocemi absolventů ročníku 1999. Akce začne slavnostní promocí v Aule ČZU a bude pokračovat odpolední zahradní slavností plnou aktivit pro všechny věkové kategorie.

Program Zahradní slavnosti ČZU nabídne množství aktivit, stánků s občerstvením, kde si návštěvníci budou moci vychutnat různé lahůdky. Pro hudební nadšence bude připravena živá hudba, která zajistí skvělou atmosféru po celý den.

Součástí bude i PEF stánek, který má připravený několik aktivit:

  • Mystery box - kolikpak se v něm ukrývá peněz?
  • Hra “Objev svět financí!” - dobrý způsob, jak si ověřit své ekonomické znalosti
  • Lukostřelba
  • A mnoho dalšího...

Přijďte si užít den plný zábavy, dobrého jídla, hudby a aktivit. Zahradní slavnost ČZU je skvělou příležitostí k setkání s přáteli a rodinou v příjemném prostředí univerzitního kampusu. Těšíme se na vás!

Pro více informací navštivte oficiální stránky Zahradní slavnosti ČZU: Zahradni slavnost – Den plný radosti (czu.cz)

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.