Přijďte nás navštívit na VědaFest 2024

VědaFest je český festival vědy a vzdělávání, který slouží jako platforma pro setkávání vědců, odborníků a veřejnosti už od roku 2011. Jeho cílem je popularizovat vědu a techniku prostřednictvím interaktivních workshopů, přednášek, experimentů a dalších aktivit.

Festival je zaměřen na širokou veřejnost a přináší informace a zábavu pro všechny věkové skupiny. Jeho program zahrnuje různorodé téma vědy, od biologie a chemie po fyziku, matematiku, informatiku a ekonomii.

A na co se můžete těšit na našem stánku?

Mystery box: Vstupte do světa financí skrze hmat! Vyzkoušejte si, zda dokážete pouze na dotek rozpoznat a spočítat hodnotu mincí v našem Mystery boxu.

Desková hra "S PEF VÍŠ JAK": Ponořte se do světa ekonomie a financí skrze zábavnou a interaktivní formu deskové hry.

PEF Instagram frame: Přijďte se vyfotit k naší fotostěně, kde můžete svoje vzpomínky na VědaFest zvěčnit, a navíc můžete vyhrát hodnotné ceny.

Infografiky o výzkumech na PEF: Srozumitelný a stručný přehled výzkumných témat a výsledků vám přiblíží, co se na naší fakultě děje.

KDY: ve středu 19. června 2024, od 08:30 - 19:00, VSTUP JE ZDARMA

KDE: Vítězné náměstí, Praha 6 - Dejvice

Více informací naleznete na stránkách VědaFestu.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.