Navštivte Veletrh vědy 2024

Zastavte se na Veletrhu vědy, největší populárně naučné akci v České republice, která se koná již po deváté. Od 30. 5. do 1. 6. 2024 v PVA EXPO Letňany (10:00 – 18:00) se můžete těšit nejen na expozici Provozně ekonomické fakulty ČZU, která vám představí Mystery box, obchodní simulátor nebo hru „Objev svět financi“, ale i na expozice ostatních fakult České zemědělské univerzity.

Mezi největšími taháky letošního ročníku bude expozice ČEZu, která vás vezme do nejvíce střeženého prostoru v ČR. Pomocí virtuální reality vás zavede do jaderných elektráren v Dukovanech a Temelíně. Prohlídnete si reaktorský sál, chladící věž, velín či strojovnu, zkrátka místa, kam se jen tak nedostanete. A na co dalšího se ještě těšit? IT4INNOVATIONS vám ukážou, jak vypadá a funguje superpočítač. CZECHINVEST vám zase prozradí know-how o financování inovativních projektů a prozradí příběhy úspěšných firem. Kriminalistický ústav policie ČR vám pak ukáže, jak pouhým okem rozpoznat pachatele.

Ale je toho mnohem více, tak se přijďte přesvědčit sami, budeme se na vás těšit!

Pro více informací navštivte oficiální webové stránky Veletrhu vědy

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.